søndag den 24. april 2011

Anette er dagens fødselar

Derfor siger vi STORT TILLYKKE med fødselsdagen i dag til Netti (Anette Madsen), må du få en fantastisk dag og blive behørigt fejret :)
God påske-søndag til alle.

fredag den 22. april 2011

Et forsinket TILLYKKE

Vi kommer her med et forsinket stort TILLYKKE med fødselsdagen til Clara. Vi håber du har haft en rigtig dejlig dag, sikke et fantastisk vejr du har givet os ;))
Samtidig ønsker vi alle en rigtig god påske

torsdag den 7. april 2011

DAGENS FØDSELAR


Vi ønsker et STORT TILLYKKE med fødselsdagen til MARITHA.
Vi håber du får en rigtig dejlig dag og bliver dejligt forkælet ;))

Vi mødes igen på onsdag til en omgang hyggescrap, inden vi går på påskeferie.

Jette

søndag den 3. april 2011

Kursus med Pia fra "Kreative Fornemmelser"

Ja, så har vi endnu engang, men dog første gang som en forening,  haft besøg af Pia. Pia har webshoppen "Kreative Fornemmelser"....og alle ved vist, at Pia og shoppen til fulde lever op til det navn :). I dag skulle vi undervises i forskellige stempelteknikker.
Vi startede kl. 10.00.... og hvorfor lave om på en god vane...dvs. der blev shoppet lidt inden vi gik i gang!
Vi fik udleveret vores små kits, og det første vi skulle lave var et lommekort. Hertil er brugt Hero Hues papirer, stempler, Hero Arts sværter, Distress Inks, Memento Markers samt den uundværlige twine.
Der stemples og punches, og vupti..... 
1. lektion var færdig, og Rikke viser sit smukke lommekort frem. Et dejligt enkelt og super sødt lommekort!
Blomsten på lommekortet er lavet ved at farve selve stemplet med Memento Markers. Borten er lavet med Hero Arts sværter og baggrundsstempel og punchet ud.
SÅ....var det frem med engangshandskerne og vådservietterne....NU skulle vi lege med de nye Distress Stains, som Pia netop har fået i shoppen.
Der blev sværtet på livet løs, sprayet med vand, med eller uden perfect perls/liquid pearls, stemplet osv. Et herligt griseri!
Vi prøvede først at bruge Distress Stains og motivstempler på forskellige typer underlag, fx. akvarelpapir, TH tags, Bazzill Smoothies, Sticky canvas og grunge. Det giver nogle rigtig fede effekter!
Derefter var vi klar til dagens 2. kort. Pia havde igen lavet små kits klar til os, så vi gik igang med at sværte, spraye, stemple, klippe, farvelægge osv.
¨
En lille collage af de forskellige trin undervejs i løbet af dagen:
Lissy viser sit smukke grønne kort:
Her er så dagens kort og små stempelprøver:
Kortet med Distress Stains er lavet med en stemplet inderside, med Hero Arts sværter, så det giver et blødt og soft skær, således at du stadig kan skrive tydeligt ovenpå.
Vi er endnu engang blevet overbevist om, at der kan laves så meget smukt og forskelligt med brug af stempler og forskellige sværter. Der er til disse kort ikke brugt ét eneste stykke mønsterpapir! Og de effekter man kan lave med sværter og vand er uendelige. Ikke ét kort er ens! Og man må godt vide og se, at det er hjemmelavet :)
Tak for en helt igennem skøn dag til alle, og til Pia og Jan, som endnu engang tog turen til Holstebro :)
/Jette

Velkommen :)

Hej Piger.

Så har jeg oprettet en blog til os alle. Mit håb er at vi kommer til at have denne som samlingspunkt om vores dejlige forening :)
Næste indlæg kommer helt sikkert til at handle om vores kursus imorgen med Pia fra Kreative Fornemmelser.
Scraphilsen
Anette