.... de heldige der var til scrap i onsdags, fik den mest fantastiske kage... og her er opskriften:
3 æg
250 g. sukker
150 g. mel
1 stor tsk. bagepulver
1 stor tsk. vanillesukker
75 g. hasselnøddekerner til drys.
FYLD:
½ liter piskefløde
4 spsk. hindbærsyltetøj
Æg og sukker piskes i 8 min. Mel, bagepulver og vanillesukker blandes og tilsættes dejen, som hældes i 2 lagkageforme. De hakkede hasselnøddekerner drysses over. Bages i 25 min. ved 200 grader.
Fløden piskes ret stift, og blandes med hindbærsyltetøj. Fyldet skal have en lyserød farve og smage af hindbær.
Fyldet (det hele) lægges mellem lagkagebundene og kagen lægges i fryseren (den skal fryses)
Lagkagen tages op ca. 3 timer før servering.
Bon Appetite.....
.... ærgrer mig nu endnu mere over at være fraværende i onsdags :-))))))
/Jette S
Det kan jeg godt forstå, Jette... den smagte super.
SvarSletEr du blevet rask igen.....God weekend
Vi blev sådan set enige om at Jette T skal til at bage hver anden gang hihi ;) Det tror jeg vi skal tage op som et af punkterne til generalforsamlingen :)
SvarSlet